Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Noord-Holland, AalsmeerHR

Functieomschrijving

We willen graag kennismaken met analytische denkers, crypto enthousiasten, communicatief vaardige talenten en iedereen die interesse heeft in ons en wat we doen.


Zie  je geen vacatures of stageplekken die nu bij jou aansluiten, maar wil jij wel onze nieuwe collega worden?

Solliciteer dan via onderstaande knop! Wij bekijken je aanmelding en nemen z.s.m. contact op.

Vereisten

Zie jij jezelf werken bij Bitcoin Meester? Wat we in ieder geval altijd interessant vinden zijn kandidaten met het volgende in hun profiel:

  • Jij beheerst de Engelse en Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschift);
  • Je hebt de kennis en nieuwsgierigheid naar zaken gerelateerd aan cryptocurrencies;
  • Een natuurlijke drive om te leren en te groeien.

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is opgericht in 2017 en heeft een kantoor in Aalsmeer. Wij zijn een fintech organisatie met internationale ambities.

Bitcoin Meester maakt het mogelijk voor gebruikers om diverse cryptovaluta te kopen, verkopen en bewaren. Bitcoin Meester is broker marktleider in Nederland en bedient meer dan 200.000 actieve gebruikers wereldwijd die iedere dag meer dan 200 verschillende cryptovaluta verhandelen.

Ons team werkt elke dag aan ons platform om het nog beter en meest gebruiksvriendelijk te maken. Ontwikkelingen binnen de crypto branche gaan hard, wij zijn daarom continu bezig om onze diensten aan te vullen, te verbeteren maar bovenal om onze gebruikers een uitstekende ervaring te bieden.